Συμφωνία της Ίντερ με Κόντε «βλέπουν» στην Ιταλία!

Συμφωνία της Ίντερ με Κόντε «βλέπουν» στην Ιταλία!

Ο Αντόνιο Κόντε είναι ψηλά στις λίστες πολλών ιταλικών ομάδων όμως σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ η μεγάλη κερδισμένη είναι η Ίντερ.

O πρώην κόουτς της Τσέλσι, Αντόνιο Κοντε, είχε παραδεχτεί δημόσια πως κατά 60% θα επιστρέψει στην Ιταλία και όπως όλα δείχνουν ο επόμενος σταθμός της καριέρας του δεν είναι  η Γιουβέντους αλλά η Ίντερ.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας έδειχναν να φλερτάρουν έντονα με την απόκτησή του και να βρίσκονται κοντά στο deal, βλέποντας στο πρόσωπο του Κοντέ τον ιδανικό αντικαταστάτη του Μασιμιλιάνο Αλέγκι. Άλλωστε ο Ιταλός κόουτς είναι ιδιαιτέρως αγαπητός στους οπαδούς των Μπιανκονέρι!

Σύμφωνα όμως με τις τελευταίες πληροφορίες από την Ιταλία, η Ίντερ είναι εκείνη που έκανε… ρελάνς φτάνοντας σε συμφωνία μαζί του για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της από τη νέα σεζόν στη θέση του Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ιστοσελίδες Sportmediaset και Skysport, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και απομένει μονάχα η επισημοποίηση του deal.

Οι Νερατζούρι φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν στον έμπειρο προπονητή συμβόλαιο μέχρι το 2023 και εγγυήσεις για δυνατό μπάτζετ ώστε να εκτοπίσει την Γιουβέντους από την κορυφή!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ