Φλορέντσι: «Ο Κριστιάνο νομίζει ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει» (vid)

Φλορέντσι: «Ο Κριστιάνο νομίζει ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει» (vid)

Ο Αλεσάντρο Φλορέντσι αναφέρθηκε στο επεισόδιο που είχε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, μιλώντας με σκληρά λόγια για τον Πορτογάλο.

Φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε ανάμεσα στον Αλεσάντρο Φλορέντσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ρόμα με τη Γιουβέντους στο «Ολίμπικο».

Ο Πορτογάλος σε μια ανύποπτη φάση άρχισε να κάνει χειρονομίες και ειρωνεύεται τον Ιταλό για το ύψος του, με τον Κώστα Μανωλά να συγκρατεί τον συμπαίκτη του, ο οποίος κινούνταν απειλητικά προς την κατεύθυνση του 34χρονου αστέρα.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Φλορέντσι αναφέρθηκε στο περιστατικό, τονίζοντας πως ο Ρονάλντο νομίζει πως μπορεί να κάνει ότι θέλει επειδή… έχει κατακτήσει Χρυσή Μπάλα.

«Βγάλαμε τη μπάλα δυο φορές έξω για παίκτες που ήταν τραυματισμένοι και ο Κριστιάνο συνέχισε κανονικά το παιχνίδι. Εμείς είχαμε ευκαιρία να βγούμε στην αντεπίθεση με τον Κολάροφ στο πρώτο ημίχρονο, όμως πετάξαμε τη μπάλα εκτός γιατί είμαστε τέτοιοι παίκτες.

Έχει κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα και νομίζει ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και ότι είναι σωστό αυτό που κάνει. Είπα κι εγώ αρκετά χαζά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά το αφήνω εκεί…» ήταν τα λόγια του αρχηγού των «τζιαλορόσι».

https://twitter.com/tancredipalmeri/status/1127687339461967872

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ