Μπολόνια – Πάρμα 4-1

Μπολόνια – Πάρμα 4-1

Με το ενάμιση πόδι στη Serie A και την επόμενη χρονιά η Μπολόνια που επικράτησε της Πάρμα με εμφατικό 4-1 και βρέθηκε στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού

Η Μπολόνια επικράτησε με 4-1 της Πάρμα ανέβηκε στην 13η θέση της βαθμολογίας και στην ουσία εξασφάλισε την παραμονή της στην Serie A. Η Μπολόνια ήταν αισθητά ανώτερη από την αντίπαλό της και έφτασε σε μια άνετη επικράτηση.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές  ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ όμως ο Σέπε φώναξε παρών και κράτησε αλώβητη την εστία του. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα μέσα σε επτά λεπτά (52′-59′) η ομάδα του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς πέτυχε δύο τέρματα με πλασέ του Ορσολίνι και αυτογκόλ του Σέπε (εκτέλεση φάουλ του Πούλγαρ με την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι και εν συνεχεία να μπαίνει στα δίχτυα από τον πορτιέρε) και πήρε προβάδισμα ασφαλείας (2-0).

Στη συνέχεια η Πάρμα έμεινε με 10 παικτές καθώς ο Μπρούνο Άλβες είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν άλλα δύο τέρματα στο 72ο και το 84ο λεπτό.

Ο Ινγκλέζε σημείωσε το γκολ της τιμής για την Πάρμα, με το τελικό 4-1 να πηγαίνει τη Μπολόνια στο +5 από τον υποβιβασμό δύο στροφές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος. Η Πάρμα από πλευράς της έμεινε στο +3 και φυσικά αγωνιά για τη συνέχεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ