Ο μεγάλος Ντε Ρόσι αποχαιρετά τη Ρόμα (pics)

Ο μεγάλος Ντε Ρόσι αποχαιρετά τη Ρόμα (pics)

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την πολυαγαπημένη του Ρόμα και θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του, με τους «τζιαλορόσι» να ετοιμάζονται να τον αποχαιρετήσουν.

Όπως ανακοίνωσε η Ρόμα ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι αποφάσισε να αποχωρήσει από το σύλλογο που λάτρεψε και λατρέυτηκε έπειτα από 18 χρόνια στα οποία πρόσφερε σαν πιστός στρατιώτης  στην ομάδα της αιώνιας πόλης, κερδίζοντας δύο κύπελλα Ιταλίας (2007, 2008) και ένα Σούπερ Καπ (2007).

Έτσι λοιπόν οι Ρωμαίοι μετά τον Φραντσέσκο Τότι αποχαιρετούν και τον έτερο παίκτη που πέρασε ολόκληρη την καριέρα του στην ομάδα. Ο 35χρονος μέσος εντάχθηκε το 2000 στην Ρόμα και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του το 2001. Να σημειωθεί πως θα σταματήσει το ποδόσφαιρο απλώς θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Τζέιμς Παλότα, μίλησε για τον Ντε Ρόσι λέγοντας:

«Για 18 χρόνια ήταν η καρδιά της Ρόμα και πάντα εκπροσωπούσε το σύλλογο με περηφάνια. Σεβόμαστε την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του, αν και θα είναι μακριά από τη Ρόμα. Θέλω να τον ευχαριστήσω για την προσφορά του στην ομάδα. Οι πόρτες του συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτές για εκείνον, ώστε να πάρει κάποιον ρόλο όποτε αποφασίσει να επιστρέψει».

https://twitter.com/OfficialASRoma/status/1128186455753396224

Το παιχνίδι με την Πάρμα θα είναι το τελευταίο του έμπειρου ποδοσφαιριστή με τη φανέλα της με τη Ρόμα να αναφέρει στο λογαριασμό της στο Twitter: «Πριν περίπου 18 χρόνια ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι έκανε ντεμπούτο με τη Ρόμα απέναντι στην Άντερλεχτ. Απέναντι στην Πάρμα στο «Ολίμπικο» (26/5) θα παίξει το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα μας. Θα είναι το τέλος μιας εποχής».

https://twitter.com/OfficialASRoma/status/1128187908601667584

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ