Μανωλάς σε Ντε Ρόσι: «Σε αγαπώ αρχηγέ» (pic)

Μανωλάς σε Ντε Ρόσι: «Σε αγαπώ αρχηγέ» (pic)

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι αποχώρησε από τη Ρόμα μετά από 19 ολόκληρα χρόνια και ο Κώστας Μανωλάς έσπευσε να τον αποχαιρετήσει, μέσω ανάρτησης στα social media.

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι αποτελεί παρελθόν από τη Ρόμα μετά από 19 ολόκληρα χρόνια παρουσίας του στο σύλλογο, καθώς όπως ανακοίνωσε δεν θα βρίσκεται από τη νέα σεζόν στην ιταλική πρωτεύουσα.

Μετά τον Φραντσέσκο Τότι, οι «Ρωμαίοι» βλέπουν ακόμα έναν μεγάλο αρχηγό να αποχωρεί και άπαντες στην ομάδα έσπευσαν να αποχαιρετήσουν τον 35χρονο μέσο.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος αποθέωσε τον Ντε Ρόσι, μέσω προσωπικής του ανάρτησης στα social media.

«Ένας αρχηγός μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο! Αληθινός πρωταθλητής!! Σε ευχαριστώ για όλα Ντανιέλε ήταν τιμή για μένα να μοιράζομαι τα αποδυτήρια για 5 χρόνια με σένα!! Θα λείψεις σε όλους!

Δημοσιεύω τη φωτογραφία της πιο ωραίας βραδιάς μας με τη φανέλα της Ρόμα! Σε αγαπώ αρχηγέ!» έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο 27χρονος αμυντικός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Un capitano dentro e fuori dal campo! campione vero !! Grazie di tutto Daniele e stato un onore condividere lo spogliatoio per 5 anni con te !! Mancherai a tutti! 😘😘😢! Metto la foto di più bella serata nostra con la maglia de la Roma! Te voglio bene capitano!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostasmanolas (@kostasmanolas44) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ