Συμφώνησε με Γιουβέντους ο Ικάρντι

Συμφώνησε με Γιουβέντους ο Ικάρντι

Η Γιουβέντους φέρεται να συμφώνησε με τον Μάουρο Ικάρντι για τη μετακίνησή του στο Τορίνο, όμως ακόμα στέκεται εμπόδιο η Ίντερ.

Προφορική συμφωνία με τον Μάουρο Ικάρντι φαίνεται πως έχει συνάψει η Γιουβέντους.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ο Αργεντινός δέχθηκε να αποχωρήσει από την Ίντερ για τους «μπιανκονέρι», με τις δυο πλευρές να δίνουν τα χέρια για συμβόλαιο πέντε ετών έναντι 8 εκατ.ευρώ που θα λαμβάνει ετησίως ο ποδοσφαιριστής.

Παρά τα λεγόμενα της μάνατζερ και συζύγου του, Γουάντα Νάρα πως ο 26χρονος δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει από το Μιλάνο, φαίνεται πως τελικά ο ίδιος έχει επιλέξει ήδη τον… επόμενο προορισμό του.

Πάντως, η μετακίνηση του Ικάρντι στο Τορίνο δεν θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη υπόθεση, καθώς ακόμη εκκρεμεί και η συγκατάθεση των «νερατζούρι».

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι δυο σύλλογοι δεν έχουν έρθει ακόμα σε συμφωνία για τη μεταγραφή, καθώς η Ίντερ δεν είναι ικανοποιημένη στο οικονομικό σκέλος.

Μάλιστα, πρόθεση του συλλόγου είναι να λάβει μονάχα χρηματικό ποσό για τον Αργεντινό, παρά τις προσπάθειες των «μπιανκονέρι» να βάλουν στις διαπραγματεύσεις τον Ντάγκλας Κόστα ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ