Νέα «σενάρια» για Σάρι και Γιουβέντους

Νέα «σενάρια» για Σάρι και Γιουβέντους

Οι φήμες για τον διάδοχο του Αλέγκρι στη Γιουβέντους είναι πολλές και το νέο όνομα που μπαίνει στο «κάδρο» είναι αυτό του Μαουρίτσιο Σάρι

Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί για τον πάγκο της «Βέκια Σινιόρα» σε ότι αφορά την διαδοχή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μεταξύ των οποίων αυτά του Ποτσετίνο, του Κόντε και του Ντεσάμπ, ωστόσο τις τελευταίες ώρες στο προσκήνιο βρίσκεται εκείνο του Μαουρίτσιο Σάρι.

Ο Ιταλός τεχνικός, ακόμη και αν κατακτήσει το Europa League με την Τσέλσι (ο τελικός είναι με την Άρσεναλ στις 29 Μαϊου), δεν έχει σίγουρη τη θέση του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» καθώς η γκρίνια του κόσμου είναι μεγάλη για το στυλ παιχνιδιού του. Οι φήμες λοιπόν για το ποια ομάδα θα προπονεί την ερχόμενη σεζόν, δίνουν και παίρνουν.

Η ιστοσελίδα Sportitalia αναφέρει πως ο Ιταλός τεχνικός βρίσκεται σε συζητήσεις με ανθρώπους της Γιουβέντους για να αναλάβει από τη νέα χρονιά. Αν τελικά γίνει το deal μεταξύ Σάρι και Γιουβέντους, τότε πιθανότατα ο Ιταλός θα συνεργαστεί με τον Ιγκουαϊν και τη νέα σεζόν, αλλά σε άλλη ομάδα.

Και λέμε πιθανότατα, γιατί ο Αργεντίνος επιθετικός είναι δανεικός στην Τσέλσι τώρα, με τους Λονδρέζους να έχουν το δικαίωμα να τον αγοράσουν έναντι του ποσού των 45 εκατ. ευρώ, που είναι και η ρήτρα του.

Να σημειωθεί ότι Ιγκουαϊν και Σάρι, εκτός από την Τσέλσι, έχουν συνεργαστεί και στη Νάπολι κατά το παρελθόν και η Γιουβέντους ενδέχεται να γίνει η τρίτη κοινή τους ομάδα.

Φαβορί για να αντικαταστήσει τον Αλέγκρι παραμένει πάντως ο Αντόνιο Κόντε, ωστόσο τα πράγματα μπορούν να ανατραπούν από τη μία στιγμή στην άλλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ