Ντεσάμπ: «Δεν πάω στη Γιουβέντους, είμαι αφοσιωμένος στην εθνική»

Ντεσάμπ: «Δεν πάω στη Γιουβέντους, είμαι αφοσιωμένος στην εθνική»

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ απέκλεισε το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους, καθώς είναι αφοσιωμένος στην εθνική Γαλλίας.

Πολλοί προπονητές έχουν ακουστεί για να αντικαταστήσουν τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στην τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους, μεταξύ αυτών και ο Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Ωστόσο, ο Γάλλος τεχνικός απέκλεισε τον εαυτό του από τον πάγκο της Γιουβέντους, λέγοντας πως είναι πλήρως αφοσιωμένος στην εθνική Γαλλίας και την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2020.

«Το μέλλον μου είναι στην εθνική Γαλλίας. Η κατάσταση είναι ξεκάθαρη: όλη μου η ενέργεια και η συγκέντρωση έχει να κάνει με το πώς θα πάρει η Γαλλία την πρόκριση στα τελικά του Euro 2020.

Eίναι πάντα όμορφο να ακούγεται το όνομά σου για τους πάγκους των μεγαλύτερων ομάδων στον κόσμο. Η Γιουβέντους είναι ανάμεσα σε αυτές και με τιμάει που είμαι μεταξύ των υποψήφιων διαδόχων του Αλέγκρι. Το μέλλον μου είναι με την εθνική Γαλλίας και δεν υπάρχει άλλη πόρτα για να ανοίξω», ανέφερε ο Ντεσάμπ.

Οι «τρικολόρ» προετοιμάζονται για τον προσεχή φιλικό αγώνα με τη Βολιβία και τα ματς των προκριματικών του Euro 2020 κόντρα σε Τουρκία και Ανδόρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ