Ετοιμάζει πρόταση για Σάρι η Γιουβέντους

Ετοιμάζει πρόταση για Σάρι η Γιουβέντους

Πρόταση για τον Μαουρίτσιο Σάρι ετοιμάζεται να καταθέσει η Γιουβέντους στην Τσέλσι, αμέσως μετά τον τελικό του Europa League.

Σε αναζήτηση νέου τεχνικού βρίσκεται η Γιουβέντους μετά και την ανακοίνωση πως ο Μασιμιλάνο Αλέγκρι πρόκειται να αποχωρήσει από το σύλλογο στο τέλος της σεζόν.

Παρά το γεγονός πως τα ιταλικά Μέσα χρίζουν διάδοχο του Ιταλού τον Πεπ Γκουαρδιόλα, αγγλικό δημοσίευμα βάζει ακόμα ένα όνομα στο… κάδρο.

Σύμφωνα με τη Sun, οι ιθύνοντες των «μπιανκονέρι» εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση του Μαουρίσιο Σάρι, με τον 60χρονο προπονητή να φαίνεται πρόθυμος να επαναπατριστεί μετά από παρουσία μόλις ενός χρόνου στην Τσέλσι.

Πάντως, η «Γηραιά Κυρία» θα κάνει την κίνηση της μετά τον τελικό του Europa League, όπου οι «μπλε» θα αντιμετωπίσουν την Άρσεναλ, ενώ μάλιστα έχουν ήδη ετοιμάσει και σχετική πρόταση προς τους Λονδρέζους.

Συγκεκριμένα, η Γιούβε είναι διατεθειμένη να προσφέρει μέχρι και 5 εκατομμύρια ευρώ στην αγγλική ομάδα, προκειμένου να αποσπάσει τη συγκατάθεσή της για την επιστροφή του Σάρι στην Ιταλία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ