Ίντερ – Έμπολι: Και οι δύο χρειάζονται τη νίκη!

Ίντερ – Έμπολι: Και οι δύο χρειάζονται τη νίκη!

Για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Serie A η Ίντερ υποδέχεται την Έμπολι στο San Siro!

Πολύ σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει η σημερινή (26/05) μέρα στο πάμε στοίχημα ποδόσφαιρο και ειδικά στη Serie A. Τα ματς είναι κρίσιμα, είτε για την τετράδα, είτε για την παραμονή. Το πιο… αντιπροσωπευτικό δείγμα, είναι το Ίντερ – Έμπολι. Οι «Νερατζούρι» παλεύουν για το εισιτήριο του Champions League και οι φιλοξενούμενοι για να μείνουν στη μεγάλη κατηγορία.

Η Ίντερ επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα την περασμένη αγωνιστική, χάνοντας με 4-1 από την αδιάφορη Νάπολι. Έτσι, έχασε την ευκαιρία να κλειδώσει την τετράδα. Παρόλα αυτά, κρατάει ακόμα την τύχη στα χέρια της. Μία απλή νίκη σήμερα, επί της Έμπολι, αρκεί για να την οδηγήσει στους ομίλους του Champions League. Η ομάδα του Σπαλέτι είχε βρει κάπως τον εαυτό της τον τελευταίο καιρό, και απόψε δεν έχει άλλη επιλογή.

Πρέπει να κάνει το χρέος της και να μείνει στην τετράδα. Βέβαια, το ματς δεν είναι εύκολο, λόγω και του κινήτρου των φιλοξενουμένων, αλλά η Ίντερ είναι το φαβορί. Η Έμπολι απεναντίας, θα τα δώσει όλα στο σημερινό παιχνίδι.

Ο λόγος, είναι ότι δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Είναι ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και τη Τζένοα. Επομένως, αν θέλει να εξαρτάται μόνο από το δικό της αποτέλεσμα, πρέπει να κερδίσει. Έχει τρεις νίκες στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές. Η αποστολή της είναι ιδιαίτερα απαιτητική, αλλά οι φιλοξενούμενοι είναι σε φόρμα και θα παλέψουν για το μεγάλο «διπλό».

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτο Preview του Ίντερ – Έμπολι. Τελευταία νέα, απουσίες, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ