Ρόμα – Πάρμα: Για ένα… θαύμα οι Ρωμαίοι!

Ρόμα – Πάρμα: Για ένα… θαύμα οι Ρωμαίοι!

Ρόμα και Πάρμα διασταυρώνουν τα ξίφη τους στις 21:30, για την τελευταία αγωνιστική της Serie A.

38η και τελευταία αγωνιστική στη Serie A, αλλά υπάρχουν ακόμα ανοιχτές υποθέσεις στη βαθμολογία Ιταλίας. Για την ακρίβεια, τα φώτα πέφτουν πάνω στην πρώτη τετράδα και την έξοδο στο Champions League. Η Ρόμα θα προσπαθήσει για το πολυπόθητο εισιτήριο, και αντιμετωπίζει σήμερα (26/05) την Πάρμα στο «Ολίμπικο». Το παιχνίδι έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον μόνο για τους γηπεδούχους. Παρόλα αυτά, πρέπει να τονιστεί ότι η Ρόμα περιμένει και άλλα αποτελέσματα.

Αρχικά όμως, πρέπει η ίδια να κερδίσει με πέντε γκολ διαφορά την Πάρμα! Συν τοις άλλοις, εφόσον συμβεί αυτό, οι Ρωμαίοι περιμένουν ήττες της Μίλαν και της Ίντερ. Γίνεται αντιληπτό, ότι τα περιθώρια είναι πολύ στενά για τους γηπεδούχους. Ωστόσο, οφείλουν από τη μεριά τους να κυνηγήσουν την τύχη τους. Το εκτός έδρας 0-0 με τη Σασουόλο, την προηγούμενη εβδομάδα, ενδέχεται να αποβεί καθοριστικό.

Η Πάρμα με τη σειρά της, έχει φτάσει τους 41 βαθμούς και απέχει τέσσερις πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού. Συνεπώς, έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Η… δουλειά έγινε την περασμένη αγωνιστική, όταν η Πάρμα κέρδισε με 1-0 τη Φιορεντίνα και έμεινε οριστικά στη Serie A. Οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν καλό πρόσωπο τον τελευταίο καιρό και επιθυμούν να τελειώσουν με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα. Κάνουν ήδη τα σχέδια τους για την επόμενη σεζόν, και δεν θα έλεγαν «όχι» στο να βάλουν δύσκολα στη Ρόμα!

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτο Preview του Ρόμα – Πάρμα. Τελευταία νέα, απουσίες, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ