Γκατούζο: «Είμαι κομμάτια, δεν κοιμόμουν τους τελευταίους μήνες»

Για την αφόρητη πίεση που ένιωθε τους τελευταίους μήνες μίλησε ο Τζενάρο Γκατούζο μετά την αποτυχία της Μίλαν να πάρει το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης περιόδου.


Γκατούζο: «Είμαι κομμάτια, δεν κοιμόμουν τους τελευταίους μήνες» | to10.gr

Απογοητευμένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Τζενάρο Γκαζτούζο αναφορικά με την αποτυχία της Μίλαν να πάρει ένα εισιτήριο για το Champions League της επόμενης περιόδου.

Μάλιστα, μετά το τέλος και της τελευταίας αγωνιστικής στο ιταλικό πρωτάθλημα, ο Ιταλός εξομολογήθηκε πως η πίεση στον ίδιο ήταν αφόρητη την φετινή σεζόν, ενώ έκανε σαφές πως θα μιλήσει με τη διοίκηση για το μέλλον του στο σύλλογο.

«Ευχαριστώ την ομάδα. Το γεγονός ότι τελειώσαμε τη σεζόν με 68 βαθμούς με γεμίζει περηφάνια, παρότι με πονά που δεν θα είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ» είπε αρχικά ο Γκατούζο, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μέλλον του στον πάγκο της ομάδας:

«Η δουλειά ενός προπονητή αξιολογείται από τη διοίκηση. Θα μιλήσω μαζί της και θα δούμε. Θέλω να ακούσω τι γνώμη έχουν για τη δουλειά μου.

Έχω μεγάλη ιστορία με αυτή την ομάδα και ένιωσα μεγαλύτερη πίεση από όση θα έπρεπε. Τους τελευταίους 18 μήνες μετά βίας κοιμόμουν και πνευματικά είμαι κομμάτια. Κι αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να λάβω υπόψη».

όσον αφορά για το τι έφταιξε στη φετινή πορεία της Μίλαν, ανέφερε: «Κάναμε λάθη και στο εξής πρέπει να κάνουμε όσο το δυνατό λιγότερα. Θεωρώ όμως πως ήταν μια θετική σεζόν. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ότι δεν είχαμε την ίδια συνέπεια τους τελευταίους 3-4 μήνες και περάσαμε άσχημες περιόδους.

Προσωπικά δεν συμφωνώ πως οι παίκτες μας εξελίχθηκαν, καθώς πολλοί από αυτούς έπαιξαν πολύ κάτω από το επίπεδο και τις δυνατότητές τους.

Πιστεύω πως έχουμε μια ομάδα με ποιότητα και προοπτικές, αλλά δεν ξέρω αν μπορούμε να βελτιωθούμε πολύ σε σχέση με τους 68 βαθμούς που πήραμε φέτος. Θα είναι δύσκολο» ήταν τα λόγια του Ιταλού τεχνικού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο