Νέα εποχή για την Ίντερ: Ανακοινώθηκε επίσημα ο Κόντε

Νέα εποχή για την Ίντερ: Ανακοινώθηκε επίσημα ο Κόντε

Ο Αντόνιο Κόντε ανακοινώθηκε και επίσημα και θα είναι ο νέος προπονητής των νερατζούρι αντικαθιστώντας τον Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Ο Αντόνιο Κόντε μετά την περιπέτειά του στην Premier League και την Τσέλσι με την οποία κατέκτησε και ένα πρωτάθλημα, επιστρέφει στα γνωστά λημέρια της Serie A για λογαριασμό της Ίντερ.

Οι νερατζούρι ανακοίνωσαν τα ξημερώματα της Παρασκευής την πρόσληψη του Ιταλού τεχνικού χωρίς ωστόσο να κάνουν γνωστή τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.

O 49χρονος πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός της Σκουάντρα Ατζούρα (2014-2016) αλλά και αρχιτέκτονας της «αναγέννησης» της Γιουβέντους (2011-2014), εμφανώς ικανοποιημένος από την ολοκλήρωση της συμφωνίας δήλωσε:

«Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινάει στη ζωή μου, είμαι ενθουσιασμένος. Θα προσπαθήσω να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους».

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος των Μιλανέζων, Στίβεν Ζιάνγκ δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα τονίζοντας:

«Είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για έναν από τους καλύτερους προπονητές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και θα μας βοηθήσει να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ