Η Γιουβέντους στο κόλπο για Χάμες μέσω… Ρονάλντο

Η Γιουβέντους στο κόλπο για Χάμες μέσω… Ρονάλντο

Γιουβέντους και Νάπολι είναι πλέον οι δύο επικρατέστεροι προορισμοί του Χάμες Ροντρίγκες, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να έχει βάλει κι εδώ το χεράκι του.

Σε λίγες μέρες τελειώνει ο διετής δανεισμός του Χάμες Ροντρίγκες από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Μπάγερν Μονάχου και πλέον υπάρχουν αρκετά σενάρια για το μέλλον του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού.

Καταρχάς, οι πρωταθλητές Γερμανίας δεν φαίνονται διατεθειμένοι να πληρώσουν την οψιόν αγοράς του Χάμες, η οποία ανέρχεται στα 42 εκατ. ευρώ.

Αυτό σημαίνει πως ο 27χρονος άσος επιστρέφει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ούτε και εκεί πρόκειται να μείνει, καθώς δεν έχει θέση στη νέα ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν.

Οι δύο ομάδες που βρίσκονται πλέον στο προσκήνιο είναι ιταλικές και πρόκειται για τις Γιουβέντους και Νάπολι.

Οι «παρτενοπέι» είναι από καιρό μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Χάμες, ενώ αν τελικά ο Κολομβιανός άσος πάει στη Νάπολι τότε θα συνεργαστεί ξανά με τον Κάρλο Αντσελότι, όπως σε Ρεάλ και Μπάγερν.

Οι δευτεραθλητές Ιταλίας όμως έχουν ανταγωνισμό πλέον, με τη Γιουβέντους να μπαίνει στο «κάδρο» και να θέλει και εκείνη από τη μεριά της να φέρει τον Χάμες στην Ιταλία.

Το… μπάσιμο της «Βέκια Σινιόρα» οφείλεται στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχει μιλήσει αρκετές φορές με τον πρώην συμπαίκτη του στη Ρεάλ, προσπαθώντας να τον πείσει να έρθει στην ομάδα του.

Μένει να φανεί ποιος θα είναι ο νέος προπονητής της Γιουβέντους, γεγονός που θα παίξει κι εκείνο τον ρόλο του όσον αφορά τις προθέσεις της πρωταθλήτριας Ιταλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ