Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες εις βάρος του Ρονάλντο για βιασμό

Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες εις βάρος του Ρονάλντο για βιασμό

Η κοπέλα που κατηγορούσε τον Πορτογάλο για βιασμό αποφάσισε να αποσύρει τις μηνύσεις, με την υπόθεση πλέον να φτάνει οριστικά στο τέλος της.

Αποσύρθηκε η μήνυση που είχε υποβάλει σε βάρος του Κριστιάνο Ρονάλντο η 34χρονη Κάθριν Μαγιόργκα, η οποία τον κατηγορούσε για βιασμό που σημειώθηκε το 2009.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της κοπέλας, αρχικά είχε δεχθεί ένα αρκετά μεγάλο ποσό από τον Πορτογάλο για μη μιλήσει πουθενά για το μεταξύ τους περιστατικό και υποστήριξε πως το έκανε από φόβο.

Όπως αναφέρει πάντως το Bloomberg, η Μαγιόργκα αποφάσισε να εγκαταλείψει την υπόθεση, υποβάλλοντας αίτηση απόσυρσης τον περασμένο μήνα σε δικαστήριο της Νέβαδα, χωρίς πάντως να έχει διευκρινιστεί αν έχει προκύψει κάποιος συμβιβασμός ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Υπενθυμίζεται πως το συγκεκριμένο θέμα είχε προκαλέσει αρκετά προβλήματα και στη Γιουβέντους, καθώς όταν οι κατηγορίες είδαν το φως της δημοσιότητας, οι μετοχές του συλλόγου έπεσαν κατά 15%.

Μάλιστα, η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στις δυο πλευρές προκαλέσει αμφιβολίες και για τη συμμετοχή των «μπιανκονέρι» στο International Champions Cup του φετινού καλοκαιριού, καθώς υπήρχαν φόβοι πως οι αμερικανικές αρχές θα έθεταν υπό κράτηση τον 34χρονο στο πλαίσιο των σχετικών ερευνών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ