Επίσημο: Στα χέρια του Κομίσο η Φιορεντίνα

Επίσημο: Στα χέρια του Κομίσο η Φιορεντίνα

Αλλάζει χέρια η Φιορεντίνα, καθώς ο Ιταλοαμερικανός δισεκατομμυριούχος Ρόκο Κομίσο απέκτησε και επίσημα τις μετοχές της ομάδας.

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό πως η οικογένεια Ντέλα Βάλε έψαχνε αγοραστή για τη Φιορεντίνα, προκειμένου να απαλλαχθεί από το βάρος της διαχείρισης του συλλόγου.

Ένας από εκείνους που εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση των «βιόλα» ήταν ο Ιταλοαμερικανός, Ρόκο Κομίσο, ο οποίος μάλιστα έπειτα από πολύμηνες διαπραγματεύσεις είναι πλέον και με τη βούλα ο νέος ιδιοκτήτης της ιταλικής ομάδας.

Όπως γνωστοποιήθηκε αργότερα, ο δισεκατομμυριούχος απέκτησε τις μετοχές της Φιορεντίνα με το ποσό των 170 εκατ. ευρώ, με το σύλλογο πλέον να περνάει σε νέα εποχή.

«Ήμουν πάντα ένας φαν του ιταλικού ποδοσφαίρου και αυτή τη στιγμή δεν έχω λόγια για να περιγράψω πόσο ευγνώμων νιώθω που έχω την ευκαιρία να γράψω την επόμενη σελίδα στην ιστορία ενός θρυλικού συλλόγου όπως η Φιορεντίνα», είπε μεταξύ άλλων ο νέος ιδιοκτήτης των «βιόλα» είπε μεταξύ άλλων ο νέος ιδιοκτήτης των «βιόλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ