Ομάδα της Serie A ενδιαφέρεται για τον Καρνέζη

Ομάδα της Serie A ενδιαφέρεται για τον Καρνέζη

Ο Ορέστης Καρνέζης δεν έχει χρόνο συμμετοχής στη Νάπολι και σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ομάδα από την Serie A έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον 33χρονο.

Η Νάπολι πριν λίγους μήνες είχε ανακοινώσει την απόκτηση του Ορέστη Καρνέζη από την Ουντινέζε μαζί με εκείνη του έτερου τερματοφύλακα, Άλεξ Μέρετ, με σκοπό ο Κάρλο Αντσελότι να ενισχύσει τη θέση του τερματοφύλακα.

Ο Έλληνας γκολκίπερ όμως δεν πήρε τον χρόνο συμμετοχής που εκείνος θα ήθελε αφού αγωνίστηκε σε εννέα παιχνίδια του Ιταλικού πρωταθλήματος, με τον τεχνικό των «παρτενοπέι» να προτιμά ως βασικό τον Μέρετ και για εναλλακτική του νεαρού πορτιέρο τον Νταβίντ Οσπίνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Corriere dello Sport» η Τορίνο φαίνεται πως θέλει να εκμεταλλευτεί τη συγκεκριμένη κατάσταση και να ντύσει τον 33χρονο τερματοφύλακα με τα χρώματα της ομάδας.

Όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ όμως το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Καρνέζης να παραμείνει κανονικά στην Νάπολι αφού ο Κάρλο Αντσελότι φαίνεται να θέλει μεγάλη ασφάλεια κάτω από τα δοκάρια έχοντας τρεις καλούς τερματοφύλακες στο ρόστερ του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ