Κεν: «Προσπαθώ να μιμηθώ τον Ρονάλντο, είδωλα οι Ντρογκμπά και Μπαλοτέλι»

Κεν: «Προσπαθώ να μιμηθώ τον Ρονάλντο, είδωλα οι Ντρογκμπά και Μπαλοτέλι»

Ο Μόιζε Κεν, σχολίασε την βοήθεια της Γιουβέντους στην πρόοδό του, ενώ έκανε ειδική μνεία στα όσα έχει διδαχτεί από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Μόιζε Κεν πραγματοποίησε σπουδαία σεζόν δείχνοντας ότι έχει ανέβει επίπεδο και σύμφωνα με τον ίδιο ο σύλλογος του Τορίνου είχε μεγάλη συμβολή στο να βελτιώσει το παιχνίδι του και να φτάσει στο σημείο που είναι σήμερα.

«Είμαι σίγουρος πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν άλλες ομάδες που να μπορούν να με βοηθήσουν να βελτιωθώ με τον τρόπο που το κάνει η Γιουβέντους. Αυτή η ομάδα σε βοηθάει να ωριμάσεις και να γίνεις σωστός άνθρωπος. Μαθαίνεις πολλά πράγματα χωρίς καν να τα συνειδητοποιείς», δήλωσε σε συνέντευξή του ο 19χρονος Ιταλός διεθνής επιθετικός, ο οποίος τόνισε ότι παρακολουθεί στενά τον CR7 για να τον μιμηθεί.

«Όταν κάνουμε προπόνηση μαζί, προσπαθώ να παρακολουθώ όλα τα πράγματα που κάνει, από τη συμπεριφορά του εντός γηπέδου μέχρι τη θέλησή του να παίζει, να προπονείται και να είναι πάντα έτοιμος. Δεν του έχω ζητήσει συμβουλές, δεν είμαι τέτοιος τύπος, αλλά παρατηρώ και ύστερα προσπαθώ να εφαρμόσω αυτά που βλέπω στον αγωνιστικό χώρο.

Τα πρότυπά μου; Ο Ντρογκμπά ήταν σίγουρα μία πηγή έμπνευσης. Μου άρεσε πολύ, ήταν ένα από τα είδωλά μου. Όταν ήμουν νεώτερος, μου άρεσε ο Μάριο Μπαλοτέλι, ειδικότερα όταν έπαιζε στην Ίντερ. Και ο Μάριο ήταν πηγή έμπνευσης για μένα», ήταν οι δηλώσεις του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ