Μίλαν: Κόλπο γκρόσο με Κρούνιτς!

Μίλαν: Κόλπο γκρόσο με Κρούνιτς!

Οι Ροσονέρι κινήθηκαν ταχύτατα και άρπαξαν τον 25χρονο μέσο μέσα από τα χέρια των Τζένοα, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Γουότφορντ.

Την πρώτη της μεταγραφή για τη νέα αγωνιστική σεζόν είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει η Μίλαν, με την ιταλική ομάδα να φτάνει σε συμφωνία με την Εμπολι την απόκτηση του Ράντε Κρούνιτς.

Οι Ροσονέρι βάζουν στη μηχανή τους τον 25χρονο μέσο, ο οποίος πέρσι πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τα χρώματα της Εμπολι, έχοντας 5 γκολ και 7 ασίστ σε 33 αγώνες.

Η συμφωνία ανάμεσα στην ομάδα του Μιλάνου και την αντίστοιχη της Τοσκάνης έκλεισε στα 6 εκατ. ευρώ, ενώ υπάρχει και μπόνους επίτευξης στόχων στα 2 εκατ. ευρώ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ίδιο ποσό είχε προσφέρει στην Εμπολι πριν από λίγες ημέρες και η Τζένοα, αλλά ο παίκτης δεν… ψηνόταν να μετακομίσει στους Γενοβέζους.

Όπως ανέφεραν οι Ιταλοί στα ρεπορτάζ τους, ο 25χρονος περίμενε πρόταση από μεγαλύτερη ομάδα, με την Μίλαν τελικά να τον… αρπάζει μέσα από τα χέρια της Τζένοα, αλλά και των Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Γουότφορντ, που επίσης είχαν δείξει ενδιαφέρον.

Ο Ράντε Κρούνιτς θα υπογράψει για τέσσερα χρόνια στην Μίλαν, ενώ θα αμείβεται με 1.200.000 ευρώ ετησίως.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ