Στην ανταλλαγή της χρονιάς στην Ιταλία εμπλέκεται ο Μανωλάς (pic)

Στην ανταλλαγή της χρονιάς στην Ιταλία εμπλέκεται ο Μανωλάς (pic)

Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Κώστας Μανωλάς εμπλέκεται σε μια «τράμπα» που θα αλλάξει τους συσχετισμούς στη Serie A.

Είναι γνωστό πως εδώ και αρκετό καιρό η Γιουβέντους έχει βάλει στο στόχαστρό της τον κεντρικό αμυντικό της Ρόμα, Κώστα Μανωλά. Ο Έλληνας στόπερ των τζιαλορόσι μάλιστα αρέσει πολύ και στον Μαουρίτσιο Σάρι που θα είναι ο νέος προπονητής της… μόνιμης πρωταθλήτριας Ιταλίας.

Μάλιστα σύμφωνα με το Gazzetta dello Sport, οι μπιανκονέρι φαίνεται πως έχουν βρει μια φόρμουλα για να κάμψουν τις αντιρρήσεις της Ρόμα, χωρίς να… ματώσουν οικονομικά. Υπάρχει λοιπόν το σενάριο της ανταλλαγής του Κώστα Μανωλά με τον Γκονζάλο Ιγουαΐν.

Ο Αργεντινός επιθετικός μπορεί να αντικαταστήσει τον Έντιν Τζέκο που κατά πάσα πιθανότητα κουνάει μαντήλι στην αιώνια πόλη, ενώ ο Μανωλάς είναι ιδανική προσθήκη στην γερασμένη αμυντική γραμμή της Γιουβέντους.

Όσο για το οικονομικό; Η Ρόμα έχει βάλει ρήτρα αποδέσμευσης στον Ναξιώτη στόπερ στα 36 εκατ. ευρώ, ενώ τόσο κοστολογεί τον Ιγκουαΐν και η Γιούβε, αφού πέρσι το είχε δανείσει στην Τσέλσι με την οψιόν να είναι στο ίδιο ακριβώς ποσό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ