Η πιθανή ενδεκάδα της Γιουβέντους με τον Σάρι (pic)

Η πιθανή ενδεκάδα της Γιουβέντους με τον Σάρι (pic)

Η Sun έβγαλε την πιθανή ενδεκάδα της Γιουβέντους για την επόμενη χρονιά, σύμφωνα με το υπάρχον ρόστερ και τους μεταγραφικούς στόχους του Σάρι.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι θα αντικαταστήσει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στην τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους.

Η Sun έχει βγάλει ήδη μία πιθανή ενδεκάδα των πρωταθλητών Ιταλίας εν όψει της επόμενης σεζόν, με τους παίκτες που συγκαταλέγονται σε αυτήν να είναι είτε ήδη στην ομάδα, είτε μεταγραφικοί στόχοι του Σάρι.

Στη θέση του τερματοφύλακα ο Σέζνι θεωρείται σίγουρα βασικός, ενώ όσον αφορά τα στόπερ, εκεί πιθανότατα θα βρίσκονται Λεονάρντο Μπονούτσι και Ντανιέλε Ρουγκάνι, καθώς ο Αντρέα Μπαρτζάλι αποσύρθηκε.

Πάμε στο δεξί άκρο της άμυνας τώρα. Ο Ζοάο Κανσέλο αναμένεται να αποχωρήσει με προορισμό τη Μάντσεστερ Σίτι και μεταγραφικός στόχος του Σάρι φαίνεται πως είναι ο Ελσέιντ Χισάι, με τον οποίο συνυπήρξε στη Νάπολι. Είχε ακουστεί και για την Τσέλσι καθώς ο Ιταλός τεχνικός τον ήθελε δίπλα στον Ζορζίνιο.

Αριστερά, ο Άλεξ Σάντρο αποτελεί… πόθο μεγάλων ομάδων στην Ευρώπη και ενδέχεται να αποχωρήσει, ενώ ο Έμερσον από την άλλη έχει ακουστεί για επιστροφή στη Serie A.

Στη μεσαία γραμμή, ήδη έχει αφιχθεί ο Άαρον Ράμσεϊ, με τον Σάρι να θέλει τον Πολ Πογκμπά για να πλαισιώσει τον Ουαλό μέσο στα δύο άκρα.

Ανάμεσά τους η Sun βάζει τον Ζορζίνιο, ο οποίος αποτελεί… αγαπημένο παιδί του Ιταλού τεχνικού και θα τον ήθελε σίγουρα στη «Γηραιά Κυρία».

Στην τριάδα της επίθεσης τέλος υπάρχουν οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Μάουρο Ικάρντι και Γκονζάλο Ιγκουαϊν.

Ο Πορτογάλος είναι ήδη στη Γιουβέντους, ενώ από εκεί και πέρα υπάρχουν οι φήμες για ανταλλαγή Ντιμπάλα-Ικάρντι και ο Ιγκουαϊν, ο οποίος αν και δανεικός από την Τσέλσι αναμένεται να επιστρέψει στη «Βέκια Σινιόρα».

Ιδού η πιθανή ενδεκάδα επί Σάρι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ