Πρόεδρος Νάπολι για Μανωλά: «Πρόβλημα με το χαρακτήρα του και τη τιμή»

Πρόεδρος Νάπολι για Μανωλά: «Πρόβλημα με το χαρακτήρα του και τη τιμή»

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, σε συνέντευξή του παραδέχθηκε πως η ομάδα του ενδιαφέρεται μεν για τον Κώστα Μανωλά αλλά υποστήριξε πως τον προβληματίζουν δυο πράγματα. Ο χαρακτήρας και η τιμή πώλησης

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ιταλίας το μεσημέρι της Τετάρτης (19/06) ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο απόκτησης του διεθνούς Έλληνα στόπερ Κώστα Μανωλά, παραδέχθηκε το ενδιαφέρον των Παρτενοπέι, όμως εν συνεχεία πρόσθεσε δύο πράγματα που τον απασχολούν.

Το ένα είναι ο χαρακτήρας του Έλληνα αμυντικού και το δεύτερο η τιμή πώλησης του.

Χαρακτηριστικά είπε τα εξής:

«Δουλεύουμε πάνω σε αυτό επειδή ο Αλμπιόλ έχει εκφράσει την επιθυμία του να μη συνεχεία στη Νάπολι. Σήμερα υπάρχουν δυο προβλήματα που πρέπει να ξεπεράσουμε. Το ένα αφορά τον χαρακτήρα του Μανωλά επειδή μου έχουν πει πως πολλές φορές νευριάζει και εμείς θέλουμε ήρεμους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια και μετά είναι η Ρόμα που βρίσκεται σε μια νέα φάση με νέο προπονητή και νέο τεχνικό διευθυντή. Οπότε πρέπει να δούμε την τιμή που θα τον πάρουμε γιατί μιλάμε για έναν παίκτη που αρχίζει να χάνει την αξία του επειδή στην ηλικία που είναι δεν μπορείς να τον μεταπωλήσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ