Πιέζει την Ίντερ για Λουκάκου ο Κόντε

Πιέζει την Ίντερ για Λουκάκου ο Κόντε

Ο νέος προπονητής της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε, έχει ζητήσει από την διοίκηση των «νερατζούρι» τον Ρομέλου Λουκάκου και πιέζει συνεχώς για την απόκτηση του.

Η Ίντερ αναζητά έναν επιθετικό που θα βάζει τη μπάλα στα δίχτυα, καθώς το μέλλον του Μάουρο Ικάρντι στην ομάδα του Μιλάνο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, με τον νέο προπονητή των «νερατζούρι», Αντόνιο Κόντε, να έχει πολύ ψηλά στην λίστα του τον Ρομέλου Λουκάκου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας «Gazzetta dello Sport», ο Ιταλός τεχνικός φαίνεται να πιέζει συνεχώς την διοίκηση της ομάδας με σκοπό να κάνει την πρόταση που θα κάμψει τις αντιδράσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Βέλγο φορ.

Ο Κόντε ευελπιστεί να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται η συγκεκριμένη υπόθεση, με σκοπό να έχει τον 26χρονο στράικερ στην διάθεση του από την αρχή της προετοιμασίας ώστε να μπορέσει να δουλέψει μαζί του και να ενσωματωθεί άμεσα στον σύλλογο.

Το ποσό που φαίνεται πως θα τα βρουν οι δυο πλευρές είναι κάπου κοντά στα 60.000.000 ευρώ, μιας και οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν θέλουν να έχουν μεγάλη ζημία, δεδομένου ότι είχαν δαπανήσει το ποσό των 85.000.000 ευρώ από την Έβερτον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ