Ανατροπή δεδομένων: Στη Λέτσε ο Σάκχοφ!

Ανατροπή δεδομένων: Στη Λέτσε ο Σάκχοφ!

Ο Ουκρανός έφτασε κοντά στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά τελικά προτίμησε την Λέτσε – Στην Ιταλία ήδη ο 28χρονος, θέμα χρόνου η ανακοίνωση της μεταγραφής του.

Στο Λέτσε για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην τοπική ομάδα βρίσκεται ο Εβγκέν Σάκχοφ.

Ο Ουκρανός, ο οποίος την Κυριακή μένει και τυπικά ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, έφτασε μια… ανάσα από τη μεταγραφή του στην Μακάμπι Τελ Αβίβ των Βλάνταν Ιβιτς και Ανδρέα Γιαννιώτη, αλλά τελικά προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στο Καμπιανάτο.

Ο 28χρονος μέσος ικανοποιήθηκε απόλυτα από την πρόταση που του κατέθεσε η Λέτσε και πλέον είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση της απόκτησής του από την ιταλική ομάδα, η οποία φέτος ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο Καμπιονάτο.

Μαζί με τον Σάκχοφ στα γραφεία της Λέτσε έφτασε μαζί με τον Ρομάριο Μπενζάρ, τον 27χρονο Ρουμάνο αμυντικό, που αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στη Στεάουα. Ο Ουκρανός αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ, μετά από τρία χρόνια παρουσίας στο ρόστερ του Δικεφάλου, με τη φανέλα του οποίου πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Ο Σάκχοφ τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε συνολικά 40 συμμετοχές με τα χρώματα του ΠΑΟΚ, έχοντας 5 γκολ και 2 ασίστ σε 2.500 λεπτά συμμετοχής. Την τριετία  που έμεινε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έπαιξε συνολικά σε 117 αγώνες, έχοντας 21 γκολ και 7 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ