Τζίτζι Ντοναρούμα : Ο αδερφός του, ο Ολυμπιακός, ο Ραϊόλα

Τζίτζι Ντοναρούμα : Ο αδερφός του, ο Ολυμπιακός, ο Ραϊόλα

Νεφελώδες είναι το τοπίο για τον Τζίτζι Ντοναρούμα μετά την επίθεση των οπαδών της Μίλαν. Τι κάνει για να κατευνάσει τα πνεύματα ο μάνατζέρ του; Πώς σχετίζεται ο Ολυμπιακός.

Ο Τζίτζι Ντοναρούμα αφού αντιμετώπισε τη θύελλα αντιδράσεων που ξέσπασε το καλοκαίρι μέχρι τελικά να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μίλαν (το οποίο περιελάμβανε ακόμα ένα όρο – την απόκτηση του αδερφού του, Αντόνιο Ντοναρούμα, από τον Αστέρα Τρίπολης και μάλιστα με συμβόλαιο 1.000.000 ευρώ ετησίως) δέχθηκε εκ νέου επίθεση από οπαδούς των ροσονέρι, όταν κυκλοφόρησαν φήμες περί ξαφνικής επιθυμίας αποχώρησης από την ομάδα του Μιλάνου. Οι οπαδοί δεν τον θέλουν στο Σαν Σίρο και δεν το κρύβουν. Ο ίδιος ξεσπά σε κλάματα και πλέον καλείται να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Metropolis, μετά την έντονη διαμαρτυρία των οπαδών, ο νεαρός τερματοφύλακας προσπάθησε να κλειστεί στον εαυτό του, να απομονώσει τα συναισθήματα του και να αντιμετωπίσει τον πατέρα του Αλφόνσο και τον αδερφό του Αντόνιο.

Το πανό κατά του («Ψυχολογική βία για έξι εκατομμύρια ευρώ το χρόνο και για συμβόλαιο στον παρασιτικό αδερφό σου; Είναι ώρα να φύγεις, η υπομονή μας εξαντλήθηκε») και οι αποδοκιμασίες στο παιχνίδι κόντρα στην Ελλάς Βερόνα λειτούργησαν σαν ξυπνητήρι για τον Τζίτζι. Τώρα, λοιπόν, που έχει φτάσει σε σημείο μη αναστρέψιμο, αν θέλει να μείνει στο Μιλάνο, πρέπει απαραίτητα να σταματήσει την συνεργασία του με τον γνωστό και μη εξαιρετέο Μίνο Ραϊόλα, απόφαση που χαίρει της σύμφωνης γνώμης μεγάλου μέρους της οικογένειάς του.

Το ξημέρωμα μεταξύ Τετάρτης και Πέμπτης υπήρξε μια θερμή αντιπαράθεση μεταξύ των συγγενών Ντοναρούμα και του Ένζο Ραϊόλα, τον ξάδερφο του Μίνο. Ο Ιταλό-Ολλανδός μάνατζερ κατηγορείται ότι είναι υπεύθυνος για την πρόκληση που αντιμετώπισε ο Τζίτζι. Η οικογένεια, φέρεται να προχώρησε περισσότερο, ζητώντας από τον Τζιανλουίτζι να αναλάβει τις ευθύνες του και πάνω απ ‘όλα, να εξηγήσει τις προθέσεις του για το μέλλον.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Ραιόλα «αποκάλυψε» ότι ο 18χρονος υπέγραψε τη συμφωνία του περασμένου καλοκαιριού λόγω ψυχολογικής βίας που του ασκήθηκε από το σύλλογο, ο νεαρός πορτιέρε το αρνείται.

Πλέον, όμως, γνωρίζει πολύ καλά ότι αν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο Μιλάνο θα πρέπει να αφήσει τον Ραϊόλα. Είναι μια απαραίτητη προϋπόθεση/συνθήκη για να επιδιορθώσει τη σχέση του με τους οπαδούς. Αυτή είναι η λύση που προτιμά και η οικογένεια, ωστόσο, θέλει να αφήσει την τελευταία λέξη στον ίδιο.

Η δημοσίευσή του χθες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θα μπορούσε να αναγνωσθεί ως το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση: «Ήταν μία άσχημη βραδιά που δεν την περίμενα. Ποτέ δεν είπα, ούτε έγραψα ότι είχα υποστεί ψυχολογική πίεση όταν υπέγραφα το συμβόλαιό μου. Παρ’ όλα αυτά κοιτάζω μπροστά, το μυαλό μου βρίσκεται στο επόμενο παιχνίδι, Forza Μίλαν», έγραψε.

https://twitter.com/brfootball/status/941598442316582913

Μισό βήμα βέβαια, καθώς είναι διχασμένος ανάμεσα στην αγάπη του για τη Μίλαν και την ισχυρή φιλία του με τον Ένζο Ραϊόλα, που τον ακολουθεί σαν σκιά, μαζί του σε κάθε βήμα για αρκετά χρόνια.

Ο Μίνο Ραϊόλα γνωρίζει πολύ καλά ότι είναι στριμωγμένος στην γωνία και για το λόγο αυτό, προσπάθησε να κάνει μια κίνηση κατευναστική αλλά κατά του αθλητικού διευθυντή της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Μιραμπέλι, γνωρίζοντας ότι η οικογένεια Ντοναρούμα κάθε άλλο παρά καλές σχέσεις έχει με τον άνθρωπο των ροσονέρι τους τελευταίους μήνες. Ο λόγος;

Τον κατηγορούν ότι έπεισε τον αδελφό του Τζίτζι , Αντόνιο, να υπογράψει στην Μίλαν την στιγμή που ο τερματοφύλακας ήταν ένα βήμα μακριά από το να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Του υποσχέθηκε μάλιστα πολλά λεπτά συμμετοχής και ουδέποτε τήρησε τις υποσχέσεις του. Η δήλωση του Ραϊόλα, λοιπόν, μπορεί να διαβαστεί ως μια προσπάθεια να καλύψει το χαμένος έδαφος με την οικογένεια Ντοναρούμα, οι οποίοι ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο αρνητικοί απέναντί του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ