«Οι Ικάρντι και Ναϊνγκολάν δεν υπολογίζονται από την Ίντερ»

«Οι Ικάρντι και Ναϊνγκολάν δεν υπολογίζονται από την Ίντερ»

Ο διευθυντής της Ίντερ, Μπέπε Μαρότα, αποκάλυψε πως δύο από τους καλύτερους παίκτες των «νερατζούρι» οι Ικάρντι και Ναϊνγκολάν δεν υπολογίζονται από την ομάδα.

«Φωτιές» φαίνεται πως άναψε στις τάξεις της Ίντερ ο διευθυντής της ομάδας, Μπέπε Μαρότα, καθώς σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως δύο από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, ο Μάουρο Ικάρντι και ο Ράτζα Ναϊνγκολάν, δεν υπολογίζονται από τον σύλλογο.

Συγκεκριμένα ο 62χρονος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ναϊνγκολάν και Ικάρντι; Είναι εξαιρετικοί παίκτες αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Δεν βρίσκονται στα πλάνα μας. Το λέω αυτό με όλο τον σεβασμό. Ο Ικάρντι είναι διαθέσιμος για μεταγραφή».

Αυτή η δήλωση επιβεβαιώνει πως ο Αντόνιο Κόντε δεν επιθυμεί την παραμονή του Αργεντίνου επιθετικού, κάτι που φαινόταν από την στιγμή που είχε ζητήσει επίμονα την απόκτηση του Ρομέλου Λουκάκου από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από την άλλη πλευρά ο Ναϊνγκολάν ποτέ δεν είχε τον καλύτερο χαρακτήρα και ποτέ δεν ταίριαξε στην Ίντερ από τη στιγμή που αποχώρησε από την Ρόμα, δείχνοντας πως δεν μπορούσε να προσαρμοστεί.

Πλέον ανοίγει ο δρόμος για όποιον θέλει να αποκτήσει τον Μάουρο Ικάρντι, με τους υποψήφιους «μνησήρες» να φαίνεται πως είναι πολλοί αφού πρόκειται για έναν πάρα πολύ καλό και αξιόλογο επιθετικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ