Ο Ικάρντι προτιμά Νάπολι από Γιουβέντους

Ο Ικάρντι προτιμά Νάπολι από Γιουβέντους

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό Radio Kiss Kiss, o Αργεντινός σε περίπτωση αποχωρήσεις από την Ίντερ, προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στη Νάπολι κι όχι στη Γιουβέντους.

Το κεφάλαιο «Ίντερ» για τον Μάουρο Ικάρντι φαίνεται πως κλείνει, ύστερα κι από τις δηλώσεις του Εκτελεστικού Διευθυντή των νερατζούρι, Μπέπε Μαρότα, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Αργεντινός επιθετικός δεν βρίσκεται στα πλάνα ενόψει της νέας σεζόν.

Ο 26χρονος επιθετικός δεν θα δυσκολευτεί να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού ενδιαφέρον υπάρχει τόσο από πλευράς Γιουβέντους όσο και από πλευράς Νάπολι.

Μάλιστα, ο πρόεδρος των παρτενοπέι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντιος, φέρεται διατεθειμένος να προσφέρει 60.000.000 ευρώ στην Ίντερ προκειμένου να τον κάνει δικό της.

Από την πλευρά του, ο Ικάρντι, όπως αποκαλύπτει ο ραδιοφωνικός σταθμός Radio Kiss Kiss, έχει δείξει ξεκάθαρη προτίμηση στον σύλλογο του ιταλικού νότου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η σύζυγος και μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού, Γουάντα Νάρα διαρρέει πως η Νάπολι αποτελεί την πρώτη επιλογή τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ