Χωρίς Κριστιάνο η «πρώτη» της Γιουβέντους

Χωρίς Κριστιάνο η «πρώτη» της Γιουβέντους

Απών από την πρώτη προπόνηση της Βέκια Σινιόρα ήταν ο μεγάλος της σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο!

Η προετοιμασία για τη νέα σεζόν αρχίζει την Τετάρτη (10/7) για τη Γιουβέντους και ο προπονητής των πρωταθλητών Ιταλίας, Μαουρίτσιο Σάρι, ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα δώσουν το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση.

Από τη σχετική λίστα, απουσιάζει ο μεγάλος σταρ της ομάδας Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος βρίσκεται σε άδεια και θα επιστρέψει στις 13 Ιουλίου, ενώ απών θα είναι και ο Μπλες Ματουϊντί.

Ωστόσο, κανονικά θα βρίσκεται στην «πρώτη» ο θρυλικός Τζιανλουίτζι Μπουφόν, καθώς και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Μπιανκονέρι Άαρον Ράμσεϊ, Αντριέν Ραμπιό και Μερίχ Ντεμιράλ.

Οι 20 της πρώτης ομάδας θα είναι οι εξής: Μπουφόν, Περίν, Πινσόλιο, Στσέσνι, Μπονούτσι, Κανσέλο, Κιελίνι, Ντεμιράλ, Ντε Σίλιο, Ρουγκάνι, Εμρέ Τζαν, Κεντίρα, Πιάνιτς, Ραμπιό, Ράμσεϊ, Μπερναρντέσκι, Ντούγκλας Κόστα, Ιγκουαΐν, Μάντζουκιτς, Πιάτσα

Οι 13 παίκτες της Γιουβέντους Κ23 είναι οι ακόλουθοι: Λόρια, Μπερουάτο, Κόκολο, Ντι Πάρντο, Κλεμέντσα, Φρεντέρικσεν, Κάστανος, Μουρατόρε, Τουρέ, Μαβιντιντί, Πέτερς, Περέιρα, Τζανιμάκια

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ