Διαγνώσθηκε με λευχαιμία ο Μιχαΐλοβιτς

Διαγνώσθηκε με λευχαιμία ο Μιχαΐλοβιτς

Ο Σέρβος τεχνικός της Μπολόνια Σίνισα Μιχαίλοβιτς διαγνώσθηκε με λευχαιμία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στη σημερινή έκδοση της Corriere dello Sport, ο τεχνικός της Μπολόνια, Σίνισα Μιχαίλοβιτς, ενδέχεται να χρειαστεί να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας, αφού αποκαλύφθηκε ότι αντιμετωπίζει μια «σοβαρή ασθένεια».

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Σέρβος κόουτς ενημερώθηκε από τους γιατρούς του ότι πρέπει να προχωρήσει με «επιθετική θεραπεία».

Μέχρι να δηλώσει ο ίδιος ποιον Γολγοθά έχει να ανέβει, δεν ήταν σαφές ποια ασθένεια αντιμετωπίζει…

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, έκανε την συγκλονιστική αποκάλυψη, δηλώνοντας: «Έχω λευχαιμία. Ελπίζω ότι αφού κερδίσω αυτή τη μάχη, θα μπορέσω να το συζητήσω με όλους σας και να κοιτάξω πίσω σε αυτή την περίοδο. Δυστυχώς τίποτα δεν μου χαρίστηκε στη ζωή, έπρεπε να αγωνιστώ για όλα, θα παλέψω κι αυτό.

Αλλάζει η ζωή σας σε μια στιγμή, όλα αλλάζουν σε μια στιγμή. Όταν κοιμάστε και έχετε έναν εφιάλτη, ξυπνάτε, αλλά για μέρες ξυπνάτε και συνειδητοποιείτε ότι αυτό δεν είναι εφιάλτης, αυτό είναι πραγματικότητα. Είναι πιο εύκολο να το καταπολεμήσεις αν παρακολουθείς την κατάσταση, να κάνετε εξετάσεις, να το προλαμβάνετε».

Ο διευθυντής της Μπολόνια, Βάλτερ Σαμπατίνι, ξεκαθάρισε από πλευράς του πως ο Μιχαΐλοβιτς δεν πρόκειται να φύγει από τον πάγκο της ιταλικής ομάδας, παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει!

«Είμαστε εδώ για να τον στηρίξουμε, η οικογένεια Σαπούτο ήρθε εδώ με πτήση από το Μόντρεαλ. Αυτός ο άνθρωπος θα έχει στα χέρια του την Μπολόνια μέχρι να λήξει το συμβόλαιό του. Εγω σας λέω ότι δεν θα συμβεί τίποτα, είναι απίστευτα δυνατός», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Σαμπατίνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ