Παίκτης της Σαμπντόρια ο Μουρίγιο

Παίκτης της Σαμπντόρια ο Μουρίγιο

Ο Τζέισον Μουρίγιο είναι και επίσημα παίκτης της Σαμπντόρια, με τον 27χρονο στόπερ να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με την ιταλική ομάδα.

Η Σαμπντόρια απέκτησε τον Μουρίγιο από την Βαλένθια ως δανεικό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς 15 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Κολομβιανός στόπερ ανήκε στις «νυχτερίδες», ενώ στο δεύτερο εξάμηνο της περασμένης σεζόν δόθηκε δανεικός στην Μπαρτσελόνα.

Στους «Μπλαουγκράνα» δεν δικαίωσε τις προσδοκίες απόκτησής του και πήρε μέρος σε μόλις 4 παιχνίδια για να επιστρέψει και πάλι στη Βαλένθια. Ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας, Μαρσελίνιο δεν είχε στα πλάνα του τον 27χρονο αμυντικό και οι «μπλουτσερκιάτι» εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός για να τον αποκτήσουν.

Το Καμπιονάτο είναι γνώριμο για τον Μουρίγιο καθώς ξεκίνησε την καριέρα του από την Ουντινέζε, ενώ πέρασε από την Ίντερ για δύο χρόνια, από το 2015 έως και το 2017.

Η ανακοίνωση της Σαμπντόρια: «Η Σαμπντόρια ανακοινώνει την απόκτηση του Φαμπιάν Μουρίγιο με ετήσιο δανεισμό και υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Ο νέος μας αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2023».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ