Μανωλάς: «Μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα στη Νάπολι»

Μανωλάς: «Μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα στη Νάπολι»

Την επιθυμία του να δικαιώσει τον Κάρλο Αντσελότι εξέφρασε ο Κώστας Μανωλάς που αποκάλυψε ότι δεν το σκέφτηκε καθόλου για να πάει στον ιταλικό Νότο.

Ο Κώστας Μανωλάς έδωσε το παρών σήμερα σε εκδήλωση της Νάπολι, με τους Λορέντσο Ινσίνιε και Ντρις Μέρτενς να είναι μαζί του στο… πάνελ.

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός ερωτηθείς για την μεταγραφή του στους Παρτενοπέι, είπε ότι δεν ήταν δύσκολο για εκείνον να αποφασίσει, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Κάρλο Αντσελότι και του Καλιντού Κουλιμπαλί!

«Θα κάνω τα πάντα για τη Νάπολι προκειμένου να πετύχει τους στόχους που έχει. Ο προπονητής; Δεν υπάρχουν λόγια για να τον περιγράψουν. Θα κάνω οτιδήποτε είναι δυνατόν για να του ανταποδώσω την εμπιστοσύνη. Η ομάδα με ήθελε άμεσα. Ποτέ δεν είχα αμφιβολίες για την απόφαση που πήρα. Είμαι σίγουρος ότι έκανα την σωστή επιλογή», ανέφερε αρχικά.

Για να προσθέσει: «Η Νάπολι ήταν πάντα μια ομάδα που έπαιζε σπουδαίο ποδόσφαιρο. Είναι χαρά μου να είμαι μέλος αυτού του γκρουπ. Ο Κουλιμπαλί είναι ένας σπουδαίος παίκτης, πέρα από σπουδαίας άνθρωπος. Είμαι σίγουρος ότι, μαζί με αυτόν και την υπόλοιπη ομάδα, μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ