«Στη Ρόμα για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Βερετούτ»

«Στη Ρόμα για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Βερετούτ»

Κάτοικος Ρώμης θα γίνει ο Ζορντάν Βερετούρ, αφήνοντας την Φιορεντίνα έπειτα από δύο χρόνια παραμονής στο «Αρτέμιο Φράνκι».

Έτοιμη να ενισχυθεί στο χώρο του κέντρου φαίνεται η Ρομα, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία συμφώνησε με την Φιορεντίνα για την απόκτηση του Ζορντάν Βερετούτ.

Το deal ανέρχεται στα 17.000.000 ευρώ, ενώ ο Γάλλος συμφώνησε να εισπράττει 2,7 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Τα bonus αγγίζουν τα 2.000.000 ευρώ!

Ο 26χρονος μέσος αποτέλεσε το «μήλον της Έριδος» για τις Νάπολι, Μίλαν, Λυόν και Ρόμα, όμως οι «τζαλορόσι» επέστρεψαν με αυξημένη οικονομικά προσφορά. Σύμφωνα λοιπόν με το «Football Italia» οι «Βιόλα» αποδέχτηκαν την νέα προσφορά των 17 εκατομμυρίων, με τον ποδοσφαιριστή να έχει απολαβές ύψους 2,7 εκατομμυρίων ετησίως σε πενταετές συμβόλαιο.

Ο ίδιος απείχε από τις προπονήσεις της Φιορεντίνα, καθώς προσβλήθηκε από τους οπαδούς της ομάδας, μετά τις φημολογίες για την επιθυμία του να αποχωρήσει, αλλά και τα σενάρια για τις ομάδες που τον «φλερτάρουν».Ο Γάλλος αγωνίστηκε 69 φορές στην Serie A πετυχαίνοντας 13 γκολ και έχοντας 5 ασίστ, στα δύο χρόνια παραμονής του στην Φλωρεντία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ