Δίνει Ντιμπάλα για Λουκάκου η Γιουβέντους!

Δίνει Ντιμπάλα για Λουκάκου η Γιουβέντους!

Την ώρα που η Ίντερ φάνταζε ως το μεγάλο φαβορί για να κλείσει τον Ρομελού Λουκάκου, η Γιουβέντους μπαίνει σφήνα για τον Βέλγο, προσφέροντας στη Γιουνάιτεντ τον Ντιμπάλα.

Η Ίντερ προσπαθεί εδώ και αρκετό καιρό να κλείσει τον Ρομελού Λουκάκου, ωστόσο η τελευταία της προσφορά ύψους 55 εκατομμυρίων λιρών δεν «συγκίνησε» την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «νερατζούρι» αναμένεται να επανέλθουν για τον Βέλγο φορ, ωστόσο πλέον φαίνεται πως δεν «παίζουν» μόνοι τους, καθώς η Γιουβέντους έχει μπει δυνατά στο κόλπο της απόκτησης του.

Σύμφωνα με το «Sky Sports» οι πρωταθλητές Ιταλίας έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τους «κόκκινους διάβολους», βάζοντας στο τραπέζι το όνομα του Πάουλο Ντιμπάλα, για τον οποίον ο Σόλσκιερ έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια στο παρελθόν.

Η επιθυμία του Λουκάκου να φύγει από την Γιουνάιτεντ είναι γνωστή εδώ και καιρό, με τον παίκτη να πιέζει για τη μεταγραφή και όπως τόνισε ο ίδιος με μήνυμα του, άμεσα όλα θα τελειώσουν. Το μόνο που μένει να φανεί είναι σε ποια ομάδα θα καταλήξει.

https://twitter.com/RomeluLukaku9/status/1155132934279651329

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ