Σύσκεψη κορυφής μεταξύ Ίντερ και Νάπολι με θέμα τον Ικάρντι

Σύσκεψη κορυφής μεταξύ Ίντερ και Νάπολι με θέμα τον Ικάρντι

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ισχυρός άνδρας της Νάπολι, προσπαθεί με τις κινήσεις του να φέρει τον Μάουρο Ικάρντι στο Σαν Πάολο.

Ο Μάουρο Ικάρντι δεν θα μακροημερεύσει στην Ίντερ καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αντόνιο Κόντε ενόψει της νέας σεζόν. Λίγο ο ιδιαίτερος και άστατος χαρακτήρας του, λίγο η κόντρα με τους οργανωμένους των νερατζούρι, έχουν φέρει τον Αργεντινό στράικερ στην πόρτα της εξόδου του Σαν Σίρο.

Όπως είναι λογικό αρκετές ομάδες εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του με τη Γιουβέντους και τη Ρόμα να κινούνται… ζεστά. Ωστόσο στο κόλπο σύμφωνα με την Corriere dello Sport φαίνεται να μπαίνει πολύ δυναμικά και η Νάπολι.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του ιταλικού Νότου, κινείται μεθοδικά για να φέρει τον 26χρονο επιθετικό από το Ροζάριο στη Νάπολι και έχει προγραμματίσει μια συνάντηση με τον Μπέπε Μαρότα, αθλητικό διευθυντή της Ίντερ για να μάθει από επίσημα χείλη τις απαιτήσεις των Μιλανέζων για τον ποδοσφαιριστή.

Η Νάπολι και το Σαν Πάολο αποτελεί μια ευρωπαϊκή… Μέκκα για τους απανταχού Αργεντινούς λόγω της παρουσίας και των όσων έκανε εκεί ο μέγιστος Ντιέγκο Μαραντόνα. Η Νάπολι αποτελεί παραδοσιακά μια ομάδα η οποία δουλεύει για το φορ της και ευνοεί στράικερ που… ξέρουν τη δουλειά, να πετύχουν πολλά γκολ και να αναδειχθούν, όπως κατάφεραν στο πρόσφατο παρελθόν άλλωστε και οι Καβάνι, Ιγκουαΐν αλλά και Λαβέτσι σε μικρότερο βαθμό.

Οι Παρτενοπέι κάνουν ότι είναι δυνατόν βάσει των οικονομιών δυνατοτήτων τους ώστε να βελτιωθούν και να χτυπήσουν την κραταιά Γιουβέντους. Η απόκτηση του Κώστα Μανωλά είναι ένα βήμα προς την κατεύθυνση αυτή και σίγουρα θα μιλάμε για… άλμα αν εξελιχθεί θετικά και η υπόθεση του Μάουρο Ικάρντι των 121 γκολ σε 219 ματς στην Serie A.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ