Βγήκε το πρόγραμμα της Serie A, τη δεύτερη αγωνιστική ο Σάρι με Νάπολι (pics)

Βγήκε το πρόγραμμα της Serie A, τη δεύτερη αγωνιστική ο Σάρι με Νάπολι (pics)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση της Serie A 2019-2020, με την πρώτη αγωνιστική να περιλαμβάνει «πονηρές» αναμετρήσεις για τους «μεγάλους».

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση του ιταλικού πρωταθλήματος 2019-2020, με την πρεμιέρα να περιλαμβάνει επικίνδυνα παιχνίδια για τους «ισχυρούς». Η επίσημη εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Αυγούστου.

Η Γιουβέντους του Μαουρίτσιο Σάρι αντιμετωπίζει στο «Ένιο Ταρντίνι» την Πάρμα, ενώ η δευτεραθλήτρια Νάπολι θα αναμετρηθεί με την Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι». Η Μίλαν του Τζαμπάολο έχει επικίνδυνη έξοδο στην έδρα της Ουντινέζε, ενώ αντίθετα Ίντερ και Ρόμα έχουν πιο εύκολο έργο. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λέτσε στο «Σαν Σίρο», ενώ η Ρόμα αντίστοιχα, εκείνο της Τζένοα στο «Ολίμπικο».

Η Γιουβέντους του Μαουρίτσιο Σάρι θα έρθει αντιμέτωπη με τη Νάπολι μόλις την δεύτερη αγωνιστική, ενώ στις 26 Ιανουαρίου ο πρώην τεχνικός των «παρτενοπέι» θα επισκεφτεί το «Σαν Πάολο». Στην ίδια αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί και το μεγάλο ντέρμπι της Ρώμης, Λάτσιο- Ρόμα. Την τέταρτη αγωνιστική, θα γίνει το ντέρμπι του Μιλάνου, Μίλαν-Ίντερ, ενώ στις 9 Φεβρουαρίου θα γίνει το μεταξύ τους παιχνίδι, στον δεύτερο γύρο. Ο Αντόνιο Κόντε θα έρθει αντιμέτωπος για πρώτη φορά με την Γιουβέντους την έβδομη αγωνιστική, ενώ θα επισκεφτεί την έδρα της «κυρίας» την 1η Μαρτίου.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα:

 

 

 

inner

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ