Ανακοίνωσε τον Λεάο η Μίλαν (pic)

Ανακοίνωσε τον Λεάο η Μίλαν (pic)

Παίκτης της Μίλαν θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Ράφαελ Λεάο, με τους «ροσονέρι» να ανακοινώνουν την απόκτηση του Πορτογάλου επιθετικού.

Στην Μίλαν θα συνεχίσει την καριέρα του Ραφαέλ Λεάο, με τους «ροσονέρι» να ανακοινώνουν την απόκτηση του Πορτογάλου επιθετικού από την Λίλ για τα επόμενα πέντε χρόνια, έναντι του ποσού των 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Λεάο μαζί με τον Νίκολα Πεπέ δημιούργησαν ένα πάρα πολύ δυνατό δίδυμο στην επιθετική γραμμή των «λιλουά» σκοράροντας σχεδόν ακατάπαυστα, τραβώντας έτσι το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Μπορεί η μεταγραφή του Πεπέ να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, όμως η Λιλ είδε τα ταμεία της να γεμίζουν από τον 20χρονο επιθετικό για τον οποίο μάλιστα δεν ξόδεψαν ούτε ένα ευρώ αφού τον απέκτησαν ως ελεύθερο όταν αποχώρησε από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Την περσινή σεζόν ο Πορτογάλος αγωνίστηκε συνολικά σε 26 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τη Λιλ (πρωτάθλημα και κύπελλο), σκοράροντας 8 φορές, ενώ μοίρασε και 2 ασίστ, κυρίως όμως έδειξε πως, παρά τα 20 του χρόνια, μπορεί να γίνει ένας μεγάλος παίκτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ