Μανωλάς: «Συγκινητική η υποδοχή των φίλων της Νάπολι» (vid)

Μανωλάς: «Συγκινητική η υποδοχή των φίλων της Νάπολι» (vid)

Ο Κώστας Μανωλάς αναφέρθηκε στη συγκινητική υποδοχή των φίλων της Νάπολι στην πρώτη επαφή που είχε μαζί τους, ενώ μίλησε και για πιο προσωπικά θέματα στο κανάλι των «παρτενοπέι» στο youtube.

Ο Κώστας Μανωλάς μίλησε στο κανάλι της Νάπολι στο youtube και αναφέρθηκε στη συγκινητική υποδοχή των φίλων της ομάδας όταν βρέθηκε πρώτη φορά στο γήπεδο.

Επίσης τόνισε πως την απόφαση να φορέσει τη φανέλα των «παρτενοπέι» την πήρε ο ίδιος, ενώ μίλησε και για πιο προσωπικά θέματα, όπως για το πώς ξεκίνησε το ποδόσφαιρο και το πώς περνάει τον ελεύθερό του χρόνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Μανωλά:

«Όταν ήρθε σε επαφή μαζί μου η Νάπολι, ενημέρωσα αμέσως τους πάντες, είμαι πολύ ανοιχτός και δεν έχω τίποτα να κρύψω. Την απόφαση πάντως την πήρα εγώ. Η πρώτη μου επαφή με τους οπαδούς της Νάπολι ήταν συγκινητική, όταν μπήκα για πρώτη φορά στο γήπεδο για να προπονηθώ φώναξαν το όνομά μου. Τους ευχαριστώ και θα κάνω τα πάντα για να ανταποδώσω για αυτή την υποδοχή.

Γεννήθηκα στην Αθήνα, αλλά είμαι από τη Νάξο. Είμαι υπερήφανος για την καταγωγή μου. Εμπνεύστηκα από τον θείο μου, τον Στέλιο Μανωλά. Ήταν ο καλύτερος αμυντικός στα 20 χρόνια καριέρας του στην ΑΕΚ. Ήταν κοντά μου και με βοήθησε να ωριμάσω ποδοσφαιρικά.

Είμαι πάντα στο σπίτι με τη σύζυγο και τα παιδιά μου. Δεν μου αρέσει πολύ να βγαίνω, στο σπίτι είμαστε καλά. Όταν έχω ελεύθερο χρόνο προσπαθώ να ξεκουραστώ, ενώ μου αρέσει να βλέπω τηλεόραση με την οικογένειά μου. Ένα χόμπι; Μου αρέσει να παίζω πινγκ-πονγκ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ