200.000 θα πληρώσει ο Ρονάλντο στην Μαγιόργκα  για την υπόθεση βιασμού

200.000 θα πληρώσει ο Ρονάλντο στην Μαγιόργκα για την υπόθεση βιασμού

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες βιασμού σχετικά με την υπόθεση της Κάθριν Μαγιόργκα, αλλά δεν κατάφερε να απορρίψει και το αίτημα των δικηγόρων της για το ποσό των 200.000 δολαρίων.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δικαιώθηκε πριν λίγες μέρες από το δικαστήριο όσον αφορά τις καταγγελίες της Κάθριν Μαγιόρκα για την υπόθεση βιασμού. Ο εισαγγελέας που χειριζόταν την υπόθεση αποφάσισε να μην αποδώσει κατηγορίες στον Πορτογάλο άσο, λόγω έλλειψης στοιχείων, με τον Πορτογάλο να αθωώνεται.

Η Μαγιόργκα είχε έρθει σε εξωδικαστική συμφωνία με την πλευρά του Κριστιάνο Ρονάλντο λαμβάνοντας το ποσό των 375.000 δολαρίων, όμως στις 28 Αυγούστου του 2018 αποφάσισε να ανοίξει ξανά η υπόθεση. Συγκεκριμένα η Μαγιόργκα, μέσω της δικηγόρου της, Λαρίσα Ντροχομπίτσερ, διεκδικούσε αποζημίωση ύψους 200.000 δολαρίων από τον Ρονάλντο. Τελικά το αίτημα των δικηγόρων του Κριστιάνο απορρίφθηκε και ο 34χρονος θα πληρώσει την αποζημίωση που προβλεπόταν.

Ο δικηγόρος του Ρονάλντο, Πίτερ Κρίστιανσεν αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο, ενώ η νομική εκπρόσωπος της Μαγιόργκα δήλωσε ικανοποιημένη από την απόφαση του δικαστηρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ