«Ενδιαφέρον της Λέτσε για Μήτρογλου»

«Ενδιαφέρον της Λέτσε για Μήτρογλου»

Νέο σενάριο που φέρνει την Λέτσε να ενδιαφέρεται για τον Κώστα Μήτρογλου ήρθε στην δημοσιότητα από την Ιταλία.

Αρκετές  είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Κώστα Μήτρογλου τις τελευταίες ημέρες. Έπειτα από την γαλλική Ναντ και την Λεγανές του Δημήτρη Σιόβα, ο «Μητρογκόλ» βρίσκεται στο στόχαστρο της ιταλικής Λέτσε, η οποία ανέβηκε ξανά στη Serie A.

Ο Μήτρογλου ανήκει στην Γαλατασαράι με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο 1.5 έτους με την μορφή δανεισμού, όμως ο Φατίχ Τερίμ  δεν υπολογίζει τον Έλληνα επιθετικό για τα πλάνα της νέας σεζόν. Σύμφωνα λοιπόν με το «Tuttomercatoweb», η Λέτσε θα «φλερτάρει» έντονα τον Μήτρογλου, καθώς βρίσκεται στην κορυφή των επιλογών της για την γραμμή κρούσης της χρονιάς που έρχεται.

Ο ιταλικός σύλλογος κοιτούσε ξανά στην τουρκική αγορά προσεγγίζοντας τον έτερο επιθετικό Μπουράκ Γιλμάζ της Μπεσικτάς, όμως οι διαπραγματεύσεις «ναυάγησαν». Με δεδομένη την αποτυχία στην υπόθεση Γιλμάζ, αλλά και την λίγο πολύ γνωστή επιθυμία της Γαλατά να αποδεσμεύσει τον «Μητρογκόλ», οι Ιταλοί αυξάνουν τις πιθανότητες να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Παράλληλα η φημολογία για το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Τουρκίας  για τον Ρανταμέλ Φαλκάο , ανοίγει τον δρόμο για περισσότερες προτάσεις προς το πρόσωπο του Έλληνα επιθετικού!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ