Ρονάλντο: «Παίκτες που δεν έχουν αποδείξει τίποτα κοστίζουν 100 εκατ. ευρώ»

Ρονάλντο: «Παίκτες που δεν έχουν αποδείξει τίποτα κοστίζουν 100 εκατ. ευρώ»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για την πιθανότητα να σταματήσει το ποδόσφαιρο του χρόνου, αλλά κυρίως αναφέρθηκε στα υπέρογκα ποσά που ξοδεύονται. «Θα άξιζα 300 εκατ. ευρώ εγώ στα 25 μου» ανέφερε.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναφέρθηκε στα τεράστια ποσά που δαπανούν οι ομάδες για την αγορά παικτών, τονίζοντας ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αποδείξει τίποτα και κοστίζουν 100 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα ο Κριστιάνο δήλωσε πως με βάση τα δεδομένα της εποχής στο ποδόσφαιρο και με όσα έχει πετύχει θα έπρεπε να αξίζει 3-4 φορές παραπάνω από 100 εκατ. ευρώ.

Επίσης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «TVI» υποστήριξε πως είναι πιθανό να αποχωρήσει από τη δράση το καλοκαίρι του 2021, παρότι έχει συμβόλαιο με τη Γιουβέντους γι’ ακόμα τρία χρόνια.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ διατηρείται σε απίστευτη φυσική κατάσταση παρά το γεγονός ότι διανύει το 34ο έτος της ηλικίας του και θέλει να «κρεμάσει» τα παπούτσια του στα 40-41 του χρόνια. Παρόλα αυτά στη συνέντευξη τόνισε ότι είναι πιθανό να σταματήσει το ποδόσφαιρο ακόμα και του χρόνου, παρά το γεγονός ότι θα δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους σε ερώτηση για το αν σκέφτεται να αποσυρθεί:

Δεν το σκέφτομαι. Ίσως σταματήσω του χρόνου. Όμως, μπορεί να παίξω μέχρι τα 40-41. Δεν ξέρω. Αυτό που λέω πάντα είναι: απόλαυσε την στιγμή. Είναι ένα υπέροχο δώρο (το ποδόσφαιρο) και θέλω να συνεχίσω να το απολαμβάνω».

Στη συνέχεια δήλωσε: «Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις υπολογισμούς και εκτιμήσεις στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Εξαιρώντας την περίπτωση του Ζοάο Φέλιξ, για οποιονδήποτε παίκτη μπορεί να δοθούν 100 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να έχει δείξει απολύτως τίποτα».

Παράλληλα, πρόσθεσε για τον ίδιον και τον Λιονέλ Μέσι: «Δεν είναι τυχαίο ότι ο Μέσι κι εγώ είμαστε οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές με πέντε Χρυσές Μπάλες ο καθένας».

Τέλος ανέφερε: «Αν ένας τερματοφύλακας αξίζει 75 εκατ. ευρώ, τότε ένας ποδοσφαιριστής που έχει πετύχει ότι έχω καταφέρει εγώ αξίζει 3-4 φορές παραπάνω χρήματα. Εύκολα κιόλας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ