Αποθεωτική υποδοχή του Ριμπερί στη Φλωρεντία (pic+vid)

Αποθεωτική υποδοχή του Ριμπερί στη Φλωρεντία (pic+vid)

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Φιορεντίνα, Φρανκ Ρίμπερι, έφτασε στη Φλωρεντία και έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από φιλάθλους της ομάδας. 

Μετά από 12 χρόνια στη Μπάγερν Μονάχου ο Φρανκ Ριμπερί αποφάσισε να αποχαιρετήσει το Μόναχο. Η συνέχεια της καριέρας, αν και έγινε ένα μικρό σήριαλ, θα τον βρει στην Ιταλία και στη Φιορεντίνα.

Ο Γάλλος άσος έφτασε σήμερα το πρωί στη Φλωρεντία, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να παρουσιαστεί από την νέα του ομάδα.

Στο αεροδρόμιο τον περίμεναν αρκετοί φίλοι της Φιορεντίνα επιφυλάσσοντας του αποθεωτική αποδοχή.

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή του στους «βιόλα» και όχι σε κάποια ομάδα της Αραβίας έπαιξε ο πρώην συμπαίκτης του στη Μπάγερν, Λούκα Τόνι.

Αναλυτικά δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ με την οικογένειά μου. Μίλησα με τη Φιορεντίνα την περασμένη εβδομάδα, όπως και με τον Τόνι, ο οποίος μου μίλησε για ένα σπουδαίο σύλλογο και μία πανέμορφη πόλη. Μου αρέσει επίσης και η ιταλική γλώσσα. Δεν έχω ακόμη καλή προφορά αλλά όλα καλά».

Ο παίκτης αποκτήθηκε ως ελεύθερος για τα επόμενα δύο χρόνια, θα λάβει 4 εκατομμύρια ευρώ ετησίως  και θα υπάρχουν και κάποια μπόνους στο συμβόλαιό του που μπορούν να φτάσουν τις 500.000 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ