Ολοκληρώνεται του Σάντσες στην Ίντερ

Ολοκληρώνεται του Σάντσες στην Ίντερ

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι πλέον η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αλέξις Σάντσες στην Ίντερ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Αλέξις Σάντσες φαίνεται πως τελειώνει άδοξα την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς οι κόκκινοι διάβολοι τα έχουν βρει σε όλα για την παραχώρηση του Χιλιανού εξτρέμ στην Ίντερ.

Η μεταγραφή του Σάντσες στην Ίντερ βρίσκεται στο τελικό της στάδιο και σύντομα, αναμένεται ο Χιλιανός επιθετικός να αποτελέσει παρελθόν. Η συμφωνία των δύο ομάδων είναι για δανεισμό, ενώ οι νερατζούρι θα έχουν οψιόν αγοράς του για το επόμενο καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως το μόνο που μένει να λυθεί είναι οι απολαβές του παίκτη που έχουν πέσει ωστόσο αρκετά, ενώ όπως ανέφερε και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ η Γιουνάιτεντ δεν θα ψάξει για αντικαταστάτη του Χιλιανού.

«Δε θα ψάξουμε για άλλες μεταγραφές αυτή τη στιγμή. Είναι ένας παίκτης ποιότητας, το έχω ξαναπεί, αλλά μερικές φορές προχωράς μέσα από τις ατυχίες και τους τραυματισμούς. Κι εκείνος είχε πολλές ατυχίες», τόνισε ο Σόλσκιερ σχετικά με την μετακίνηση του Αλέξις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ