Φιορεντίνα – Νάπολι 3-4

Φιορεντίνα – Νάπολι 3-4

Η Νάπολι επικράτησε εκτός έδρας της Φιορεντίνα με 4-3, έπειτα από ένα «τρελό» 90λεπτο με συνεχείς αλλαγές στο σκορ.

«Ποδαρικό» με το δεξί στην φετινή Serie A για την Νάπολι, η οποία έφυγε με σπουδαίο διπλό (3-4) από την έδρα της Φιορεντίνα, έπειτα από έναν συναρπαστικό αγώνα.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ, όταν στο 9′ ο Πουλγκάρ ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι. Η απάντηση των «παρτενοπέι» ήρθε στο 38′ με τον Μέρτενς να σκοράρει και να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα.

Τέσσερα λεπτά μετά, οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ (1-2), χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ινσίνιε. Οι «βιόλα» ισοφάρισαν σε 2-2 στο 51′, χάρη σε κεφαλιά του Μιλένκοβιτς, ωστόσο πέντε λεπτά μετά ο Καγιεχόν έβαλα ξανά μπροστά (2-3) την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.

Στο 65ο λεπτό η Φιορεντίνα ισοφάρισε εκ νέου, αυτή τη φορά με σκόρερ τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, ωστόσο η χαρά της δεν κράτησε πολύ, καθώς στο 67′ ο Ινσίνιε, έπειτα από ασίστ του Καγιεχόν, βρήκε δίχτυα για το τελικό 3-4.

Για τη Νάπολι έκανε επίσημο ντεμπούτο ο Κώστας Μανωλάς, που έπαιξε και στα 90 λεπτά, ενώ για τους γηπεδούχους αγωνίστηκε ως αλλαγή ο νεοαποκτηθείς Φρανκ Ριμπερί, στον οποίο δεν δόθηκε πέναλτι στο 91′.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ