Ντε Λιχτ: «Με ξάφνιασε το ότι δεν έπαιξα»

Ντε Λιχτ: «Με ξάφνιασε το ότι δεν έπαιξα»

Αποτελεί έναν από τους ακριβότερους αμυντικούς παγκοσμίως, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον βοηθό προπονητή της Γιουβέντους να τον αφήσει στον πάγκο το Σάββατο.

Το καλοκαίρι η μεταγραφή του εξελίχθηκε σε ολόκληρο σήριαλ, καθώς Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παρί Σεν Ζερμέν και Γιουβέντους είχαν καταθέσει προτάσεις για να τον αποκτήσουν.

Η Γιουβέντους κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του Ντε Λιχτ, σε ένα deal που κόστισε στους «μπιανκονέρι» 75 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο το Σάββατο στην πρεμιέρα της Γιουβέντους στη Σέριε Α, ο Ντε Λιχτ έμεινε στον πάγκο. Σε δηλώσεις του ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός αποκάλυψε πως αυτό ήταν κάτι που δεν περίμενε.

«Φυσικά θα προτιμούσα να είχα παίξει και δεν είχα εισπράξει από τις προπονήσεις πως δεν θα αγωνιζόμουν, γι’ αυτό και δεν περίμενα να μείνω στον πάγκο. Προφανώς όμως σέβομαι την απόφαση του προπονητή.

Πρέπει να είμαι ρεαλιστής, καθώς ακόμη προσαρμόζομαι. Ο Μπονούτσι και ο Κιελίνι θεωρούνται εδώ και χρόνια το καλύτερο αμυντικό δίδυμο στον κόσμο κι εγώ πρέπει να κερδίσω τη θέση μου στην ενδεκάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ