Η Γιουβέντους προσπέρασε τη Γιουνάιτεντ στο… Instagram

Η Γιουβέντους προσπέρασε τη Γιουνάιτεντ στο… Instagram

Στην τρίτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης με τους... περισσότερους ακόλουθους στο Instagram βρίσκεται η Γιουβέντους που ξεπέρασε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τα σόσιαλ μίντια έχουν γίνει πλέον κομμάτι της καθημερινότητας μας, και οι μεγαλύτερη σύλλογοι του κόσμου το γνωρίζουν αυτό θέλοντας να βρίσκονται πάντα σε επαφή με τους οπαδούς τους.

Το πόσοι χρήστες ακολουθούν μια ομάδα δείχνει το πόσο δημοφιλής είναι πλέον πολύ σημαντικό αφού φέρνει πολλά κέρδη στον σύλλογο.

Κάτι τέτοιο κατάλαβαν και στην Γιουβέντους που είδαν τους ακόλουθους τους στο Instagram να αυξάνονται σε τεράστιο βαθμό τον τελευταίο χρόνο.

Συγκεκριμένα οι «μπιανκονέρι» τον Ιούλιο του 2018 αριθμούσαν περίπου 10 εκατομμύρια και πλέον μετά την έλευση του Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν φτάσει τους 31 εκατομμύρια ακόλουθους.

Με τέτοια ραγδαία αύξηση ήταν λογικό να αφήσουν πίσω τους την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να αναρριχηθούν στην τρίτη θέση με τις ομάδες που έχουν τους περισσότερους followers στο Instagram.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται πάντα η «βασίλισσα» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, Ρεάλ Μαδρίτης με 76,6 εκατομμύρια, ενώ στη δεύτερη θέση συναντάμε το αντίπαλο δέος της, την Μπαρτσελόνα που έχει 76,1 εκατομμύρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ