Βασιλικό συμβόλαιο Κριστιάνο – Nike: 162 εκατ. ευρώ!

Βασιλικό συμβόλαιο Κριστιάνο – Nike: 162 εκατ. ευρώ!

Μέσω του Der Spiegel, που επικαλείται τα Football Leaks, αποκαλύφθηκε το ποσό που παίρνει από τη Nike ο Πορτογάλος σούπερ σταρ

Το γερμανικό Μέσο αποκάλυψε το ποσό που θα βάλει στα ταμεία του ο μεγάλος σταρ της Γιουβέντους μετά το τελευταίο του συμβόλαιο συνεργασίας με την εταιρία αθλητικών ειδών.

Σύμφωνα λοιπόν με το περιοδικό Der Spiegel ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα συνεργάζεται μέχρι το 2026 με την Nike και θα βάζει 16,2 εκατ. ευρώ ετησίως στους τραπεζικούς του λογαριασμούς.

Συνολικά, δηλαδή, θα εισπράξει 162 εκατ. ευρώ από το τελευταίο του συμβόλαιο, εκπρόσωπος της οποίας σχολίασε σχετικά στο Der Spiegel: «Δεν σχολιάζουμε τα συμβόλαια των αθλητών».

Η τελευταία του χρονικά συμφωνία που θα διαρκέσει μέχρι το 2026, περιλάμβανε επίσης ένα bonus τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ αν κερδίσει κάποιο ατομικό βραβείο.

Ο Κριστιάνο ο οποίος μετακόμισε στην Ιταλία και τη Γιούβε το 2018, μετά από τις άκρως επιτυχημένες θητείες του σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει συμβόλαιο με τον αμερικανικό κολοσσό αθλητικών ειδών από το 2004!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ