Σε επαφές με τον Ντε Χέα η Γιουβέντους

Σε επαφές με τον Ντε Χέα η Γιουβέντους

Η Γιουβέντους φέρεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Νταβίντ Ντε Χέα, προκειμένου να τον αποκτήσει το ερχόμενο καλοκαίρι ως ελεύθερο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθεί εδώ και περίπου έναν χρόνο να πείσει τον Νταβίντ Ντε Χέα να υπογράψει νέο συμβόλαιο με παχυλές απολαβές και να γίνει ο πλουσιότερο γκολκίπερ στον κόσμο.

Όμως ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν έχει συμφωνήσει ακόμα με τους κόκκινους διαβόλους και το κακό για την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είναι πως από τον Ιανουάριο μπορεί να διαπραγματευτεί ως ελεύθερος.

Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί και η Γιουβέντους, η οποία είναι ειδική σε τέτοιες καταστάσεις, αφού εδώ και χρόνια αποκτάει ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην ελεύθερη αγορά, με τελευταία παραδείγματα τους Ράμσεϊ και Ραμπιό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Mirror, οι μπιανκονέρι έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη, προκειμένου να αποκτηθεί το επόμενο καλοκαίρι τσάμπα, ενώ όπως αναφέρει το δημοσίευμα η Γιουβέντους είναι διατεθειμένη να προσφέρει ακόμα και 300 χιλιάδες λίρες τη βδομάδα στον Ισπανό τερματοφύλακα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ