«Αποχωρεί ο Μέρτενς από τη Νάπολι στο τέλος της σεζόν»

«Αποχωρεί ο Μέρτενς από τη Νάπολι στο τέλος της σεζόν»

Ο Ντρις Μέρτενς διανύει το τελευταίο έτος του συμβολαίου του στην Νάπολι και όπως όλα δείχνουν δεν θα ανανεώσει και θα ψάξει το νέο σταθμό της καριέρας του.

O Βέλγος σταρ έχει αφήσει το στίγμα του στην Νάπολι, καθώς διανύει την έκτη χρονιά του στον ιταλικό Νότο. Ο Μέρτενς φοράει από το 2013 την φανέλα των «παρτενοπέι» και όπως φαίνεται αυτή είναι η τελευταία του χρονιά στην ομάδα.

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2020 και σύμφωνα με την «Corriere dello Sport» δεν είναι διατεθειμένος να το ανανεώσει. Οι φημολογίες περί αποχώρησης του 32χρονου Βέλγου συνεχίζονται, αφού αναφέρεται πως υπάρχουν τρεις πιθανοί προορισμοί για να μετακομίσει.

Η Κίνα, το MLS, αλλά και ο επιστροφή στην πατρίδα, αναφέρονται ως πιθανές λύσεις για τον Μέρτενς. Με την φανέλα της Νάπολι έχει αγωνιστεί σε 284 αγώνες, πετυχαίνοντας 110 γκολ και «σερβίροντας» 68 ασίστ.

Αναμφίβολα αποτελεί μέχρι και σήμερα τον «άρχοντα» της επίθεσης των Ναπολιτάνων, με τους οποίους έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο και ένα Σούπερ Καπ Ιταλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ