«Ο Κόντε είναι ο Μέσι των προπονητών»

«Ο Κόντε είναι ο Μέσι των προπονητών»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον προπονητή του ο νεαρός αμυντικός των της Ίντερ, Αλεσάντρο Μπαστόνι.

Με τον καλύτερο τρόπο έχει ξεκινήσει η νέα σεζόν για την Ίντερ με τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο.

Οι «νερατζούρι» έχουν καταφέρει να πάρουν δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στη Serie A και φιγουράρουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με έξι βαθμούς.

Παρά το γεγονός πως τα πράγματα ακόμη είναι αρκετά πρώιμα, ο Ιταλός τεχνικός έχει καταφέρει να παρουσιάσει ένα συμπαγές σύνολο στον αγωνιστικό χώρο, το οποίο μπορεί να προκαλέσει πονοκέφαλο στον οποιονδήποτε αντίπαλο.

Μάλιστα, η δουλειά του έμπειρου τεχνικού φαίνεται πως έχει εκτιμηθεί και από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Αλεσάντρο Μπαστόνι.

Μιλώντας στην στην «Gazzetta dello Sport», ο νεαρός στόπερ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον Κόντε ως «Μέσι των προπονητών», δείχνοντας τον βαθύτατο σεβασμό που τρέφει για τον 50χρονο.

«Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Κόντε και προσωπικά λαμβάνω πληροφορίες για το πόσο σπουδαίος είναι. Προσωπικά, θεωρώ πως είναι ο Μέσι των προπονητών.

Είναι ένα φαινόμενο, έχει ξεχωριστές ποδοσφαιρικές ιδέες και θέλει πάντα να παίζει επιθετικά. Το προπονητικό πρόγραμμα είναι πράγματι πολύ σκληρό, όμως έτσι ήταν και του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι όταν έπαιζα στην Αταλάντα», δήλωσε ο 20χρονος αμυντικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ