Μουρίνιο: «Ο Κριστιάνο αποτελεί αντικείμενο μελέτης, είναι φαινόμενο»

Μουρίνιο: «Ο Κριστιάνο αποτελεί αντικείμενο μελέτης, είναι φαινόμενο»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποθέωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο για τα επιτεύγματά του, επισημαίνοντας ότι η περίπτωσή του αποτελεί αντικείμενο επιστημονικής μελέτης.

Ζοσέ Μουρίνιο και ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκαν αρκετές φορές στα «μαχαίρια» στο παρελθόν, αλλά από ότι φαίνεται και από τις τελευταίες δηλώσεις του «Special One» για τον Κριστιάνο, το χάσμα αυτό έχει γεφυρωθεί.

Ο Πορτογάλος προπονητής ρωτήθηκε για τα επιτεύγματα του συμπατριώτη του, μετά τα 4 γκολ του άσου της Γιουβέντους με την Εθνική Πορτογαλίας εναντίον της Λιθουανίας, με τον Μουρίνιο να δηλώνει:

«Δεν με εκπλήσσει τίποτα με αυτόν. Στα 34 του και είναι στην κορυφή του κόσμου, παίζει σε κορυφαία ομάδα, με κορυφαίες φιλοδοξίες. Δεν με εκπλήσσει καθόλου, διότι τόσο γενετικά, όσο και ψυχολογικά η περίπτωση του αποτελεί αντικείμενο μελέτης!

Είναι ο τύπος που σκέφτεται μόνο πως θα κερδίσει, πως θα σπάσει ρεκόρ, πως θα φτάσει σε νέες κορυφές, πως θα πετύχει συνέχεια όλο και περισσότερα. Είναι ένα αληθινό φαινόμενο. Δεν με εκπλήσσει τίποτα μαζί του, πιστεύω ότι θα σκοράρει με τον ίδιο τρόπο και στα 50 του σε αγώνα των Fifa Legends».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ